Monday, 24 December 2012

Ahad ke Isnin?

Salam my reaDers sume!!!

hehehe..ape yg korang rasa ira nak story based on titLe niee...???
Hari ni hari I-S-N-I-N (24.12.2012)... bukan hari A-H-A-D (23.12.2012)..tp cer tgk ni ....cer la cer la...

||
||
||
V
Q: mana semua org pegi...??
A: dorang ber-CUTI

ira je x cuti lg... T_T sob..sob..sob..btw, ni la oPiz ira...yg mengaplikasikan concept..OPEN SPACE. Kat area ni, managers, senior exec, exec, clerical sume port kt cni...xde kandang2 pon...yg dok dalam bilik..only and only deputy dir. and director sahaja...

tp kalau u ols perasan ade kerusi putih n biru (dlm gmbaq nmpak hitam)..n kt belah2 blkang tu bnyk cket white chair...haaa yg tu...kerusi manager...hehehehehe...



9 comments:

  1. a'ah...SE n below kerusi sama semua..mnger kerusi lain, DD lain..dir lain..lg atas lg lain... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooooo.. cmtu plak. kalau kat UKM dulu.. kalau pegawai f41, ada pengahadang n org tk nampak kite. kalau f29 dia ada penhadang gak cume pendek n leh nampak kepala :D

      Delete
    2. yerp..msa tmpt kje lama aku pon gitu...msa F41 la...la ni kt cni xikot F dah..dia sdirian punye nama position..xikut go-men

      Delete
  2. wooooo! mesti tak semangat nak kerja bila tengok semua bercuti kan? hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe....produktiviti pon low la bile cemnisituasinye...hahaha..

      Delete
  3. Makk aiii....patut bagi je terus 1 malaysia ni cuti...nsb tm cuti...kih3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la patutnye la...dan situasi ini akan berterusan smpai la new year...waaaa !!! T_T

      Delete