Thursday, 17 January 2013

Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam !!

Assalamu'alaikum..n Good Day everyone !!

sebab dah tgk blog kawan saya ni --> afasz...maka saya pon wat entry yang sama la..memandangkan..korang singgah2 je tanpa mem-follow-me...ehhehe...wooo~...it's ok..asalkan korang singgah k...tp try cara ni plak.. ^_^

**seperti biasa, if nak join, click la banner kelip2 ni**

Total follower as at now : 7 jeee ^_<


If sesiapa nak join lagi..klik kat BANNER tu k...
n sesiapa nak FOLLOW me..click la kat 'Join this site' hehe

45 comments:

  1. sy dari segmen yg sama :D

    terima kasih menjadi pengomen kedua banyak di blog sy .. syg kamu :D

    ReplyDelete
  2. macam mana ayat memandangkan tu..tergantung ke terputus terus??sila paham sy..sy xpaham

    ReplyDelete
  3. cik lily datang follow, hehe

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yg sama dan follow sini...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  5. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  6. Assalamaualaikum,, datang sini singgah and follow balik.. tq sb follow blog Anis.. Salam perkenalan dr Melaka and selamat bersegmen ^^

    ReplyDelete
  7. from the same segmen ;) done follow

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    salam perkenalan , have a nice day :D

    ReplyDelete
  8. done follow dari segmen yang sama :D . tq follow saya .

    ReplyDelete
  9. balas kunjungan dan follow :)

    ReplyDelete
  10. done follow :) #34

    datang dari segmen y sama

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  11. Datang membalas kujungan & follow semula :)

    http://itmemawarputih.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  12. Salam. qyn singgah folo kamu yg osem :D keepin touch ;)

    ReplyDelete
  13. done:)

    http://sikecikanis.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  14. dah follow semula . :D

    ReplyDelete
  15. Hi hi. Dtg dari segmen yg sama. Done follow anda. Meh follow back. Hihihi. http://nursyazlia.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum. Daddy Zuki pun datang dari segmen yang sama iaitu http://www.juk.my/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html. Daddy Zuki singgah dan
    follow blog awak dan ingin mengucapkan 'Happy Blogging!'.

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum..
    Jalan-jalan sini membalas kunjungan dan follow anda.. :)
    Tq yeee..

    ReplyDelete
  18. asslmkm..saya datang membalas knjungan disini dan followww.. # 42 :)

    ReplyDelete
  19. saya datang dari segmen yang sama :D

    thekipaslipaslups.blogspot.com/2013/01/assalamualaikum.html

    ReplyDelete
  20. Dari segmen yang sama..(^_^) done follow. tq a lot for following me. Mai la singgah sini..

    http://www.misterzarif.my/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  21. Hamba singgah di larut malam`
    Datang mencari teman...
    Hulur salam kenalan`
    Semoga bersambut salam ini ;-)

    Dari segmen yang sama & selamat FOLLOW blog yang menarik ini; ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  22. thanks follow sini
    http://jarikudiy.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    dah follow balik =)

    ReplyDelete
  23. datang dari segmen yang sama . saya dah follow awak . follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  24. dari segmen yang sama gak ni.. dah follow awak... follow me back yer jika sudi

    http://ayulahnie.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  25. dari segmen yang same && follow

    http://kaukuchenta.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete