Thursday, 17 January 2013

Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam !!

Assalamu'alaikum..n Good Day everyone !!

sebab dah tgk blog kawan saya ni --> afasz...maka saya pon wat entry yang sama la..memandangkan..korang singgah2 je tanpa mem-follow-me...ehhehe...wooo~...it's ok..asalkan korang singgah k...tp try cara ni plak.. ^_^

**seperti biasa, if nak join, click la banner kelip2 ni**

Total follower as at now : 7 jeee ^_<


If sesiapa nak join lagi..klik kat BANNER tu k...
n sesiapa nak FOLLOW me..click la kat 'Join this site' hehe

45 comments:

  1. sy dari segmen yg sama :D

    terima kasih menjadi pengomen kedua banyak di blog sy .. syg kamu :D

    ReplyDelete
  2. macam mana ayat memandangkan tu..tergantung ke terputus terus??sila paham sy..sy xpaham

    ReplyDelete
    Replies
    1. sambungkan je la ayt tu..**memandangkan korang

      Delete
  3. datang dari segmen yg sama dan follow sini...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  4. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  5. Assalamaualaikum,, datang sini singgah and follow balik.. tq sb follow blog Anis.. Salam perkenalan dr Melaka and selamat bersegmen ^^

    ReplyDelete
  6. from the same segmen ;) done follow

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    salam perkenalan , have a nice day :D

    ReplyDelete
  7. done follow dari segmen yang sama :D . tq follow saya .

    ReplyDelete
  8. done follow :) #34

    datang dari segmen y sama

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. Datang membalas kujungan & follow semula :)

    http://itmemawarputih.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  10. Salam. qyn singgah folo kamu yg osem :D keepin touch ;)

    ReplyDelete
  11. done:)

    http://sikecikanis.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  12. Hi hi. Dtg dari segmen yg sama. Done follow anda. Meh follow back. Hihihi. http://nursyazlia.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum. Daddy Zuki pun datang dari segmen yang sama iaitu http://www.juk.my/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html. Daddy Zuki singgah dan
    follow blog awak dan ingin mengucapkan 'Happy Blogging!'.

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum..
    Jalan-jalan sini membalas kunjungan dan follow anda.. :)
    Tq yeee..

    ReplyDelete
  15. asslmkm..saya datang membalas knjungan disini dan followww.. # 42 :)

    ReplyDelete
  16. saya datang dari segmen yang sama :D

    thekipaslipaslups.blogspot.com/2013/01/assalamualaikum.html

    ReplyDelete
  17. Dari segmen yang sama..(^_^) done follow. tq a lot for following me. Mai la singgah sini..

    http://www.misterzarif.my/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  18. Hamba singgah di larut malam`
    Datang mencari teman...
    Hulur salam kenalan`
    Semoga bersambut salam ini ;-)

    Dari segmen yang sama & selamat FOLLOW blog yang menarik ini; ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  19. thanks follow sini
    http://jarikudiy.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    dah follow balik =)

    ReplyDelete
  20. datang dari segmen yang sama . saya dah follow awak . follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  21. dari segmen yang sama gak ni.. dah follow awak... follow me back yer jika sudi

    http://ayulahnie.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  22. dari segmen yang same && follow

    http://kaukuchenta.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete