Tuesday, 19 August 2014

di mAna kAki ku MeLanGkah seMasa PregGy

Assalamu'alaikum kawan2..

cite pasal tajuk entry kali ni...mcm bnyk je lokasi yg ira pegi kan..termasuk la g knduri kawen kengkawan n g course...hehehe...sbnanrye x bnyk mana pon jalan2..moh tgk gmbr kt bwah ni..

ni msa kami g annual dinner opis..kt One World Hotel

Date taken: 21/09/2013

ni plak di Gold Cost Morib..beli voucher kt Groupon..amek pakej birthday

Date taken: 08/12/2013

haa...ni msa ira ade course (x ingat hotel mana)

Date taken: 17/12/2013

yg ni plak ira g knduri kawen dak opis..Nabila nama nye...tp ira g belah husband dia..sbb dkat cket..

Date taken: 21/12/2013

pastu..kami g penang plak..anak buah enAsben kawen..alang2 nginap la semalam kt sana


Date taken:04/01/2014

Date taken:05/01/2014

then family enAsben wat trip to Bukit Tinggi, Indonesia..masa ni dh 7bln kot..sbb ira kna dpt surat dr Dr. dlu...
Date taken:10/01/2014

Date taken:11/01/2014

haa....eyh ni bukan baby ira tau!!! ni msa ira g knduri kawan blog kita afasz..dia wat aqiqah anak dia, Umaira Solehah
Date taken:25/01/2014

okeyh ni kt genting plak...kami g dgn kawan2..ade dlm 4 couple la...together2 dgn anak2 mereka...


Date taken:08/03/2014

okeyh...ni je yg dpt captured..mungkin ade lg yg ira ter-missed nk amek..yg sebenarnye..RINDU MASA2 PREGNANT!!











8 comments:

  1. Replies
    1. mesti la nak. saya disini mesti dah rasa nak kan?

      Delete
    2. msti la nak tini...tp tgk la dh btul2 kukuh jahitan aku ni..hehehe

      Delete
    3. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. eh umaira solehah kecik lg time ni. .. seronok plak tgk gambar2 ko ni. tini suka la tgk blog yg byk buh gambar dr text.

    yg gambar kat pantai ngn dress tu .. aku suka. hehe,

    eh ko pon dah p gold coast morib!, nnti aku pm ko kat what apps ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a tymni kecik lg umaira..gmbaq pon air liuq meleleh lagi...rambut pon xdaq...heheh

      aku pon suka gmbr tpi pantai tu...wat wallpaper enpon..tp skang dh tuka dgn gmbr rayyan...^_-

      Delete
  3. wlpun sy masih dalam keadaan prgnt, tapi bila ingat saat awal2 prgnt, tetap rasa rindu.. rndu masa awal2 hritu kena mabuk prgnt mcm mna.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan....tp msti skang rasa x sabar nk tgk baby...nti baby dh kua....rndu msa2 preggy

      Delete